Кабачки, помідори, картопля – рецепт швидкої та ситної вечері
Кабачки з помідорами та картоплею, запечені в духовці – швидкий рецепт приготування
Інгредієнти:
середній кабачок
3 помідора
2-3 картоплини
3 ст. ложки вершкового масла
2 ст. ложки борошна
2 склянки молока
1 яйце
сіль, перець – за смаком
100 г натертого сиру
Рецепт приготування:
Овочі наріжте кружальцями, завтовшки 0,5 см.
Дно форми для запікання змастіть маслом і викладіть овочі, приправте сіллю та перцем.
Приготуйте соус: для цього обсмажте борошно з маслом, додайте молоко. Безперервно помішуючи, варіть соус до загустіння. Потім зніміть сотейник з вогню, вміст посоліть, остудіть. В охолоджену суміш розбийте яйце, перемішайте соус.
Залийте цією заправкою овочі, посипте зверху сиром.
Поставте форму в розігріту духовку духовку до 180 градусів. Запікати приблизно 35-40 хв. (до готовності картоплі).