«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Кабачки в беконі з часником та сиром, — смакота яку варто спробувати.

Кабачки в беконі з часником та сиром, — це справжня феєрія смаку.

Таку закуску можна подавати як в гарячому, так і холодному вигляді. Вона підійде не тільки для повсякденного меню, але і для святкового застілля.

Для цього рецепта найкраще підійдуть молоді кабачки (в іншому випадку доведеться чистити їх від насіння). Овоч у поєднанні з іншими інгредієнтами набуває нового яскравого смаку. Та й в цілому страва виходить дуже ароматною і соковитою, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти:

Кабачок — 1-2 шт.
Бекон — 200 г
Часник — 3-4 шт.
Твердий сир — 80-100 г
Пшеничне борошно — 50-70 г
Соняшникова олія — 75 г
Сіль — за смаком
Чорний перець (мелений) -за смаком

Приготування:

Очищені від шкірки кабачки наріжте брусочками. Потім обваляйте їх у борошні, посипте сіллю і перцем. Перемішайте.
Потім обсмажте кабачки на сковороді в рослинному маслі до рум’яного кольору.
Обсмажені брусочки викладіть в миску і посипте подрібненим часником (використовуючи приблизно 3/4 частини часнику).
Сир наріжте невеликими брусочками. Грамів 10-15 залиште для посипання перед запіканням.
Візьміть по 2 шматочки кабачка, між ними покладіть сир і оберніть смужкою бекону.
Зробіть так з іншими інгредієнтами. Покладіть отримані рулетики у форму, змащену рослинним маслом. Посипте залишками часнику і сиру, натертого на тертці.
Запікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці протягом 25-30 хвилин.
Смачного!

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі