Кабачки в клярі — казково смачний кулінарний витвір
Сьогоднішній рецепт — надзвичайно смачні і пухкі кабачки в клярі.
Інгредієнти :
✓ кабачки;
✓ сирі яйця — декілька штук;
✓ кисле молоко — близько 100 мілілітрів;
✓ сіль;
✓ просіяне борошно;
✓ роздавлений часник;
✓ перець;
✓ олія рослинна.
Рецепт приготування
Овочі треба почистити, нарізати пластинками і змішати з часником, сіллю, перцем.
Яйця, сіль, кисле молоко змішати з борошном.
Кабачки спочатку занурюємо в борошно, потім в кляр.
Потім обсмажуємо до появи коричнево-золотистої скоринки.
Кабачки в клярі готові.
Смачного!