Кабачкові котлети з фаршем: соковиті, ароматні, пишні, ніжні. Їдять навіть ті, хто кабачки ніколи не любив
Представляємо кабачкові котлети з фаршем: ароматні, пишні, ніжні, вони змусять поміняти думку про кабачки будь-якого привереду! Джерело
Кабачок не тільки не погіршить смак котлет, а навпаки, додасть соковитості і ніжності звичного страві.
З тих пір як я вперше приготувала котлети з кабачками за цим рецептом, вони користуються незмінним успіхом у моїх домашніх!
Котлети з кабачків з фаршем
складові
✓ 300-400 г будь-якого фаршу
1 кабачок середніх розмірів
2 яйця
1-2 ст. л. манки
0,5 ч. Л. солі
борошно або панірувальні сухарі
перець, інші спеції за смаком
масло для смаження
Рецепт приготування
Кабачок вимий і натри на крупній тертці.
Якщо овоч у тебе перезрілий, очисти його від насіння і шкірки.
Частина соку злий.
Додай до кабачків м’ясний фарш, яйця, манку.
Посолити, поперчити і гарненько виміси.
Залиш на хвилин 15, щоб манка ввібрала сік.
Змоченими у воді руками сформуй пишні котлети.
Вмочи кожну в борошно або сухарі і обсмаж на розігрітій олії до золотистої скоринки.
Рецепт котлет з кабачків – знахідка для тих, хто хоче схуднути!
Для цього фарш потрібно брати або курячий, або індачий.
А щоб кількість масла звести до мінімуму, котлети можна запекти в духовці.
Поділися з друзями рецептом корисного страви і побажай їм приємного апетиту!