Кабачкові млинці з часниковою заправкою
Інгредієнти:
– яйце – 1 шт.
– кабачок – 1 шт.
– молоко – 200 мл.
– борошно – 90 гр.
– майонез – 100 гр.
– сметана – 100 гр.
– сіль – 0,5 ч. л.
– чорний перець (мелений) – 0,5 ч. л.
– часник, зелень
Приготування:
– очистіть кабачок та натріть на терці. Додайте дрібку солі, перцю. пшеничне борошно. Збийте яйце за допомогою вінчиком змішайте з кабачковою сумішшю.
– помішуючи, поступово додавайте молоко. У вас має вийти рідке тісто.
– смажте млинці на рослинній олії, тісто має розтектися по сковороді рівномірно. Смажте до золотистого кольору, час від часу додаючи олію.
– для часникової заправки, часник очистіть від лушпиння, пропустіть через прес. Додайте сметану, майонез, подрібнений кріп й все ретельно перемішайте. Отриманою заправкою перемастіть млинці та закрутіть їх в релет.
Смачного!