Кабачковий торт з помідорами: покроковий рецепт
Інгредієнти:
1 кг кабачків
4 ст. л. борошна
3 яйця
4 помідори
3 зубчики часнику
700 г домашнього майонезу
зелень
сіль
чорний мелений перець
Як приготувати закусочний торт з кабачків:
1. Почистити кабачки, натерти їх на грубій тертці і віджати сік. Додати до кабачків яйця, сіль, чорний перець і борошно.
2. Гарненько перемішати тісто – воно не повинно бути з грудочками. При потребі додати ще муки.
3. На розігріту сковороду вилити млинцеву порцію на всю поверхню сковороди. Обсмажити кабачкові млинці з двох сторін до появи золотистої скоринки.
4. Помідори нарізати тонкими кільцями.
5. Подрібнити зелень та часник. У посудині змішати майонез із зеленню і часником – це буде соус для торта з кабачків.
6. Коли кабачкові млинці охолонуть, приступаємо до фінального етапу. Потрібно покласти млинець на блюдо, намазати тонким шаром соусу, викласти кільця помідорів і накрити наступним млинцем. Повторювати дії, поки всі млинці не закінчаться 😉