Капуста в клярі — смачна закуска за 15 хвилин
З листя капусти можна приготувати досить смачну закуску, від якої будуть в захваті всі гості.
Для приготування страви потрібно мінімальна кількість інгредієнтів, та мінімальна кількість часу. Коли гості будуть їсти страву, вони не відразу здогадаються, що заховано під кляром.
Cклад
1 качан капусти;
½ ч. л. солі;
3 яйця;
4 ст. л. майонезу;
3 ст. л. борошна;
спеції за смаком.
Приготування:
З капусти вирізати качан.
Довести воду до кипіння, посолити. Опустити капусту в окріп на 3 хвилини.
Відокремити листя від качана.
У глибокій ємності перемішати за допомогою вінчика яйця з майонезом. Додати борошно, сіль, спеції за смаком. Приготувати кляр.
Листя капусти розрізати на 2-3 частини.
Вмочити в клярі шматочки капустяних листів.
Обсмажити на розігрітій з олією пательні до золотої скоринки.
Закуска готова, можна подавати до столу з соусом, напоями (за смаком).
Смачного!