ХІТ ЦЬОГО СЕЗОНУ — СОКОВИТІ ТА СМАЧНІ КАБАЧКОВІ КОТЛЕТИ З ФАРШЕМ
Сьогодні ми хочемо поділитися з вами прекрасним рецептом кабачкових котлет з фаршем. Вони виходять пишними, ніжними та дуже соковитими.
Що стосується способу приготування, то найчастіше котлети з кабачків з фаршем смажать на сковороді в рослинній олії, а якщо хочеться більш дієтичних котлеток, то можна запекти їх в духовці або готувати на пару.
Приготуйте, не пошкодуєте!
Інгредієнти:
Кабачок — 1 шт.
Свинячий/курячий фарш — 400 г
Яйце — 2 шт.
Манка — 1-2 ст. л.
Борошно — 2 ст. л.
Сіль — 0,5 ч. л.
Чорний перець (мелений) — на смак
Приготування:
Натираємо на грубій тертці кабачок і віджимаємо сік.
Змішуємо в мисці кабачок, фарш манку, яйця, сіль і перець.
Даємо фаршу постояти близько 15 хвилин, щоб манка набухла.
Мокрими руками формуємо котлети.
Обвалюємо кожну котлету в борошні та обсмажуємо на рослинній олії. За бажанням можна обваляти котлети в панірувальних сухарях і обсмажуємо до золотавої скоринки.
Приємного апетиту!