«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

ХІТ ЦЬОГО СЕЗОНУ — СОКОВИТІ ТА СМАЧНІ КАБАЧКОВІ КОТЛЕТИ З ФАРШЕМ

Кабачки — справжній хіт кожного літнього сезону. Ми намагаємося насолодитися всілякими стравами, до складу яких можна додати цей смачний овоч. Дійсно, рецептів приготування кабачків вже не злічити, але все-таки хочеться постійно пробувати щось новеньке.

Сьогодні ми хочемо поділитися з вами прекрасним рецептом кабачкових котлет з фаршем. Вони виходять пишними, ніжними та дуже соковитими.

Що стосується способу приготування, то найчастіше котлети з кабачків з фаршем смажать на сковороді в рослинній олії, а якщо хочеться більш дієтичних котлеток, то можна запекти їх в духовці або готувати на пару.

Приготуйте, не пошкодуєте!

Інгредієнти:

Кабачок — 1 шт.
Свинячий/курячий фарш — 400 г
Яйце — 2 шт.
Манка — 1-2 ст. л.
Борошно — 2 ст. л.
Сіль — 0,5 ч. л.
Чорний перець (мелений) — на смак
Приготування:

Натираємо на грубій тертці кабачок і віджимаємо сік.
Змішуємо в мисці кабачок, фарш манку, яйця, сіль і перець.
Даємо фаршу постояти близько 15 хвилин, щоб манка набухла.
Мокрими руками формуємо котлети.
Обвалюємо кожну котлету в борошні та обсмажуємо на рослинній олії. За бажанням можна обваляти котлети в панірувальних сухарях і обсмажуємо до золотавої скоринки.
Приємного апетиту!

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі