Хочете приготувати суперсмачний сирник по-новому? Тоді вам цей рецепт сподобається!
Інгредієнти
Для тіста:
125 г масла,
300 г борошна,
10 г розпушувача,
1 яйце,
80 г цукру,
40 г какао.
Для сирної маси:
500 г сиру,
3 яйця,
150 г цукру,
1 п. (40 г) пудингу,
100 г сметани.
Для поливання:
варене згущене молоко,
100 г горіхів,
50 г меду.
Приготування
Дно форми (краще роз’ємної, 21 см) застелити пергаментом. Приготувати еластичне тісто: борошно з цукром, какао, розпушувачем і маслом кімнатної температури виделкою перетворити на крихту, додати яйце і вимісити. Тісто викласти у форму, рівномірно формуючи бортики.
Сир двічі перемолоти, перемішати з пудингом. Яйця збити міксером із цукром, додати сметану. Збиваючи міксером, ввести яєчну масу у сирну. Викласти її на тісто, поставити у розігріту до 180 °С духовку, пекти 50–55 хв. Коли охолоне, дістати з форми.
Горіхи обсмажити 5–7 хв, охолодити. Мед нагріти на водяній бані, щоб розтанув, додати горіхи і швидко перемішати.
Викласти на пергамент, щоб горіхи один одного не торкалися. Сирник змастити вареним згущеним молоком, посипати горіхами.