«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Коли хочеться чогось особливого повітряного і ніжного, печу пляцок ” Венера”. Без перебільшення найніжніший з усіх пляциків

Коли хочеться чогось особливого повітряного і ніжного, печу пляцок ” Венера”. Без перебільшення найніжніший з усіх пляциків

Інгредієнти для бісквіта:

склянка цукру
6 яєць
стакан пшеничної муки
ч.ложка порошку для випічки    Джерело
Збити яйця з цукром. Дальше всипати борошно просіяне з розпушувачем і акуратно, але ретельно перемішати. Вилити в форму і випікати протягом 40 хвилин при темп. 175-180 градусів. Охолодити.

Інгредієнти для маси:

500 г сиру двічі перетертого
450 г сметани 18%
2 пачки сметани сухої (у нас називаються сухі вершки для крему (збивання)
2 пачки лимонного желе
4 чайні ложки желатину розчинити в ¼ чашки гарячої води
5-6 столові ложки цукрової пудри
Желе розчинити в 2 склянках води. Нехай остигає. Збийте сметану, вершки з цукровою пудрою. Потім додати сир.

Поступово додаємо желе і желатин. (Маса на початку буде досить рідка, але коли ви додаєте желатин і желе починає густіти – я чашу поклала в раковину з холодною водою і ретельно перемішую (Ви також можете).

На додаток:

Просочення:

Ванільний цукор + вода + півсклянки соку половини лимона
100г тертого кокоса
1 столова ложка вершкового масла
маленька баночка вишневого варення
ВИКОНАННЯ:

бісквіт + просочення + маса
бісквіт + просочення + вишневе варення
смажений кокос
охолодити пляцок в холодильнику 2- 3 годин.
Смачного!

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі