Корисна, солодка, а головне проста у виконанні ковбаска із сухофруктів – дуже смачний десерт
Багато хто вважає, що стрункість і солодке не сумісні, але це не так. Правильне харчування як раз передбачає вживання смачненького, але корисного. А що може бути корисніше сухофруктів?
Складові:
250 гр фініків
100 гр кунжуту
150 гр кешью
250 гр кураги
50 гр насіння соняшнику
1 ст.ложка апельсинової цедри
1 щіпка кориці
1 щіпка кардамону
Приготування:
1. Очистіть фініки від кісточок і замочіть разом з курагою в окропі на 15-20 хвилин. Подрібніть в м’ясорубці (якщо хочеться більш однорідної структури) або в блендері (якщо хочеться відчувати шматочки).
2. Горіхи і 50 гр кунжуту злегка прожарити на сковороді або в духовці і додайте в сухофрукти. Додайте насіння, ложку апельсинової цедри, корицю і кардамон. Ретельно перемішайте.
3. Сформуйте з отриманої маси ковбаски, обваляйте їх в кунжуті. Поставте в холодильник і дістаньте через пару годин. Смачного!