Корисне і дуже смачне, густе повидло зі слив на зиму. Просте в приготуванні.
Цей рецепт допоможе вам приготувати повидло зі слив на зиму в домашніх умовах.
Інгредієнти:
Сливи — 2 кг
Цукор — 700 грамів
Пектин — 20 грамів
Приготування:
Сливи промити і обсушити, інформує Ukr.Media.
Видалити кісточки і скласти в каструлю.
Перебити блендером в пюре.
Протерти масу через дрібне сито, щоб позбутися шкірки.
Чисте пюре перелити в каструлю для варіння.
Додати цукор, змішаний з пектином.
Варити до закипання 5-7 хвилин і зняти піну. Проварити ще 5 хвилин.
Розлити по чистих і сухим баночках.
Закрити кришками і прибрати остигати в тепле місце.
Повидло зі слив на зиму готово. Зберігати в прохолодному місці.
Приємного апетиту!