Котлети-човники з картоплею - ситна вечеря для всієї родини
Ситний та смачний обід або вечеря, яка швидко готується і завжди чудово виходить, передають Патріоти України.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- фарш, 650 г;
- яйця, 2 шт.;
- цибуля, 200 г;
- часник, 3 зубчики;
- сіль, перець, паприка;
- борошно, 3 ст.л;
- олія соняшникова, 2 ст.л;
- капуста, 150 г.
Для приготування начинки візьміть:
- картопля, 780 г;
- сир, 100 г;
- молоко, 50 мл;
- сіль, перець, часник, зелень;
Для соусу
- томатна паста, 100 г
- вода, 300 мл.
Процес приготування
Капусту тонко шаткуємо, цибулю ріжемо кубиками. Зелень та часник дрібно січемо.
Змішуємо капусту з фаршем, цибулею, яйцями, борошном, часником, спеціями, олією і вимішуємо масу.
Порада: якщо маса рідка, додайте ще борошна чи овочів.
Деко змащуємо маслом і викладаємо котлети-човники: довгасті котлетки в середині робимо заглиблення.
Запікаємо 30 хвилин при 200 градусах.
Для начинки відварюємо картоплю до готовності.
Перетворюємо картоплю на пюре, змішуємо з молоком, тертим сиром, зеленню та спеціями.
Масу викладаємо у заглиблення в котлетах і відправляємо запікатись на 15 хвилин.
Для соусу змішуємо томатну пасту з кип’ятком.
Заливаємо котлети соусом, а зверху викладаємо тертий сир та запікаємо 20 хвилин.
Така смачна і оригінальна страва точно вам сподобається і ви будете її готувати досить часто.