«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Котлети-човники з картоплею - ситна вечеря для всієї родини

Ситний та смачний обід або вечеря, яка швидко готується і завжди чудово виходить, передають Патріоти України.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • фарш, 650 г;
  • яйця, 2 шт.;
  • цибуля, 200 г;
  • часник, 3 зубчики;
  • сіль, перець, паприка;
  • борошно, 3 ст.л;
  • олія соняшникова, 2 ст.л;
  • капуста, 150 г.

Для приготування начинки візьміть:

  • картопля, 780 г;
  • сир, 100 г;
  • молоко, 50 мл;
  • сіль, перець, часник, зелень;

Для соусу

  • томатна паста, 100 г
  • вода, 300 мл.

Процес приготування

Капусту тонко шаткуємо, цибулю ріжемо кубиками. Зелень та часник дрібно січемо.

Змішуємо капусту з фаршем, цибулею, яйцями, борошном, часником, спеціями, олією і вимішуємо масу.

Порада: якщо маса рідка, додайте ще борошна чи овочів.

Деко змащуємо маслом і викладаємо котлети-човники: довгасті котлетки в середині робимо заглиблення.

Запікаємо 30 хвилин при 200 градусах.

Для начинки відварюємо картоплю до готовності.

Перетворюємо картоплю на пюре, змішуємо з молоком, тертим сиром, зеленню та спеціями.

Масу викладаємо у заглиблення в котлетах і відправляємо запікатись на 15 хвилин.

 

Для соусу змішуємо томатну пасту з кип’ятком.

Заливаємо котлети соусом, а зверху викладаємо тертий сир та запікаємо 20 хвилин.

 

Така смачна і оригінальна страва точно вам сподобається і ви будете її готувати досить часто.

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі