«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Кулінарні хитрощі, з якими м'ясо буде соковитим, котлети ніжними, а суп апетитним

Приготування їжі можна перетворити з повсякденної рутини в поле для творчих експериментів.

Якщо хочеться внести різноманітність у звичайні страви або просто приготувати їх більш апетитно, додавши нові нотки смаку, візьміть на замітку ці кулінарні підказки, інформує Ukr.Media.

Борщ з приємною кислинкою

Як приготувати борщ з кислинкою.

Борщ - це не просто традиційна страва, для багатьох це основа основ раціону. Щоб поліпшити його смак і зовнішній вигляд, достатньо знати лише одну хитрість. Коли ви вже приготуєте бульйон і будете готові закладати нарізані овочі, додайте в каструлю трохи свіжого бурякового соку. Такий концентрат подарує готовому блюду легку кислинку, і колір буде дійсно рубіновий, а не блідо-червоний.

Ніжні курячі котлети

Як приготувати м'які курячі котлети.

Щоб приготувати котлети з курки, багато господинь додають до фаршу розмочений у молоці м'якуш хліба. Але набагато більш пишними котлетки будуть, якщо перемішати фарш з манною крупою або розім'ятою в пюре відвареною квасолею.

Цукор до м'яса і риби

Сіль і цукор - завжди разом.

Нехай вас не бентежить той факт, що навіть солоні страви потрібно підсолоджувати. Так вони виходять з більш насиченими відтінками смаку. Харчова індустрія знає секрет, що, наприклад, в рецептурі чизбургерів, картоплі фрі та багатьох соусів з МакДоналдс є цукор. Додайте трохи цукру в м'ясні та овочеві страви і страви з морепродуктів, і ви дійсно відчуєте різницю.

Морквяний салат

Смачний і корисний морквяний салат.

Салат з морквою - це зимове джерело вітамінів. Приготуйте його з яблуком, горіхами і... тертим імбиром. Смак відмінний, а користь велика.

Гречка

Як зварити смачну гречану кашу.

Як приготувати гречку, знає кожен. Промити в проточній воді, поставити на вогонь в каструлі і варити до готовності. Але є одна хитрість, якою користуються багато шеф-кухарів. Щоб смак гречаної крупи був більш насиченим, спробуйте її промити, а після - прожарити на сковороді протягом 5-7 хвилин, щоб крупа і просохла, і трохи підсмажилася. Після - варіть, як зазвичай. До речі, час приготування в цьому випадку значно скоротиться.

М'ясо в пиві

М'ясо в пиві - просто і смачно.

Для маринування м'яса можна використовувати не тільки сметану, гірчицю або томатний соус (нагадуємо, що майонез краще не використовувати для цієї мети). Дуже смачно заливати м'ясо пивом, і так готувати його в духовці. Блюдо виходить м'яким і ароматним. Головне, пам'ятати правило: для свинини і курки беріть світле пиво, а для яловичини - темне.

Суп

Суп з сиром в два рази апетитніший.

Навіть звичайний картопляний суп можна перетворити майже в ресторанну страву, якщо додати в нього тертий сир і трохи сухарів. Так і поживніше, і апетитніше. Мами, беріть корисну пораду на замітку, якщо діти навідріз відмовляються їсти в обід рідкі страви.

Кава

Чашка еспрессо і склянку води.

Напевно ви бачили, що в кафе чашку еспрессо завжди подають зі склянкою води. Це для того, щоб чергувати смаки: ковток води, ковток кави. У цьому випадку кожен раз ви відчуваєте багату палітру міцного напою. Не лінуйтеся, пийте так і вдома. Тоді замість величезного кухля вам достатньо буде крихітної чашки кави, щоб відчути насолоду.

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі