Купила курячі шлуночки буквально за копійки і приготувала таку смачнющю страву. Спробувавши вперше не одразу й зрозуміла з чого ця смакота.
Бюджетна, але смачна закуска. Джерело
продукти:
700-800 гр.куріних шлyнків
2 цибулини
5 зубчиків часнику
зелень кропу
50 гр.растіт.масла
50 гр.9% -го оцту
2 стол.ложки соєвого соусу
1/2 чайн.ложкі солі
1/2 чайн.ложкі цукру
мелений чёрн.перец
Промиті шлyночки відварити в підсоленій воді ~ 1,5 часа.Остудити і нарізати великою соломкою.
Потім нарізати напів-кільцями цибулю. Скласти в невелику мисочку і залити оцтом на півгодини, періодично помішуючи.
Нарізати дрібно часник і кріп.
Додати до шлyночків цибулю (залишки оцту злити), порізаний часник і кріп. Додати соєвий соус, та олію, сіль, цукор і перець за смаком. Всё добре перемішати.
Страва має постояти в холоді ~ 2 години, а в ідеалі – ніч.
Смачна закуска готова. Можете подавати на стіл.
Смачного!