«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Купила курячі шлуночки буквально за копійки і приготувала таку смачнющю страву. Спробувавши вперше не одразу й зрозуміла з чого ця смакота.

Мариновані курячі шлyночки.

Бюджетна, але смачна закуска. Джерело

продукти:

700-800 гр.куріних шлyнків
2 цибулини
5 зубчиків часнику
зелень кропу
50 гр.растіт.масла
50 гр.9% -го оцту
2 стол.ложки соєвого соусу
1/2 чайн.ложкі солі
1/2 чайн.ложкі цукру
мелений чёрн.перец

Промиті шлyночки відварити в підсоленій воді ~ 1,5 часа.Остудити і нарізати великою соломкою.

Потім нарізати напів-кільцями цибулю. Скласти в невелику мисочку і залити оцтом на півгодини, періодично помішуючи.

Нарізати дрібно часник і кріп.

Додати до шлyночків цибулю (залишки оцту злити), порізаний часник і кріп. Додати соєвий соус, та олію, сіль, цукор і перець за смаком. Всё добре перемішати.

Страва має постояти в холоді ~ 2 години, а в ідеалі – ніч.

Смачна закуска готова. Можете подавати на стіл.

Смачного!

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі