«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Курка теріякі за 15 хвилин

Неймовірна смакота!

Складові:

Куряче філе — 300 г 
Мед натуральний — 40 мл 
Соєвий соус — 50 мл 
Рисовий або яблучний оцет — 2 ст. л. 
Імбир мелений (порошок) — 0,5 ч. л. 
Часник — 2 зубчики 
Крохмаль — 1 cт. л. 
Цибуля — 1 пучок 
Перець чорний мелений — за смаком 
Кунжут — за смаком 
Рослинна олія — 2 ст. л.

Приготування: 

1. Підготуйте продукти. Вимийте куряче філе, висушіть, зайва волога не потрібна. Очистіть часник.


2. Куряче філе порізати невеликими шматочками або довгими смужками. 
3. Змішайте в глибокій посудині мед, соєвий соус, порізаний часник, рисовий оцет, мелений імбир, крохмаль і чорний перець мелений.


4. На двох столових ложках олії обсмажте на великому вогні шматочки курячого філе до золотистого кольору.

5. В кінці смаження влийте тонкою цівкою суміш, постійно помішуючи, смажте, поки шматочки м’яса не покриються соусом з усіх боків. На це піде всього пара хвилин, а то й менше, соус швидко стає густим.

.
6. Подавайте курку з вареним рисом, овочами свіжими або вареними, посипавши подрібненою цибулею і кунжутом.


Смачного!

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі