«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Квасолька з овочами. Перепробувала багато рeцептів з квасолі, але цьому немає рівних. Дyже смaчний та апетитний салатик! Кришки не пiддyваються! А Олена – навіть борщ з нього варе!

Сьогодні пропоную Вашій увазі ще одну заготовку на зиму: салат з овочів і квасолі. Це відмінний варіант, коли потрібно з користю “утилізувати” велика кількість овочів. Взимку цей смачний і поживний салат принесе задоволення всім любителям овочевих закусок. Готується дуже просто!

Продукти

Квасоля суха – 1 кг

або квасоля відварна – 2 кг

Цибуля ріпчаста – 2 кг

Перець болгарський – 2 кг

Морква – 2 кг

Помідори – 4 кг

Томатна паста – 200 г

Сіль – 4-5 ст. ложок

Цукор – 300 г

Оцет – 100 г

Олія – 300 г

Як приготувати салат з овочів і квасолі на зиму:

1. Квасолю відварити до готовності, попередньо замочивши її на ніч.

2. Тепер потрібно подрібнити овочі для салату (всі овочі зважувати в очищеному вигляді): помідори перетворити в пюре, перець нарізати соломкою або кубиками, моркву натерти на тертці, цибулю нарізати кубиками.

3. У казан налити олію, відправити туди цибулю і обсмажити його до прозорості, періодично помішуючи.

4. Додати в казан пюре з томатів, квасоля, перець, морква, цукор і сіль.

5. Перемішати і варити 30-40 хвилин з моменту закипання. За цей час підготувати (простерилізувати) баночки і кришки.

6. За 5 хвилин до закінчення варіння додати до овочів з квасолею томатну пасту і оцет.

7. Розкласти киплячий овочевий салат по банках і закручувати.

8. Перевернути банки догори дном і укутати теплою ковдрою на добу, для повільного охолодження.

Із вказаної кількості інгредієнтів вийшло 11 л салату з овочів і квасолі на зиму. Зберігати такий салат можна при кімнатній температурі.

Смачного!

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі