«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Лінивий сніданок — смачніший і швидший ніж каші.

Сьогодні на ранок пропонуємо приготувати традиційні галушки. Такий смачний і швидкий сніданок обов’язково виручить Вас, коли часу обмаль.

Галушки і місто, де їх люблять:
Є місто Полтава. Всі про нього чули. Місто має довгу, багату подіями історію. Насправді люди на цій території оселилися ще за часів Кам’яного віку, що стало причиною найцікавіших археологічних знахідок. Саме місто швидше за все була засноване у восьмому столітті. У літописах Київської Русі згадується містечко, що знаходиться на річці Лтава. Так йшли по руслу Лтави і потрапили в Полтаву.

У міста є свій власний герб, свій прапор і навіть свій окремий гімн. І ще дещо визначне. Саме в цьому місті спорудили оригінальний пам’ятник галушкам. На вигляд пам’ятник схожий на величезну миску. У мисці знаходиться дванадцять галушок. Пам’ятник є улюбленим сюрпризом для туристів. Однак у нього є й інше призначення. У день весілля молодята міста Полтава неодмінно фотографуються поруч з пам’ятником галушок. Це символізує закріплення нової сім’ї.

З яких інгредієнтів готується ледачий сніданок — традиційні галушки:
одне яйце
двісті грамів м’якого дев’ятивідсоткового сиру
тридцять грамів пшеничного борошна
цукор
сіль
Як приготувати ледачий сніданок — традиційні галушки:
Беремо глибоку салатницю або каструлю. Викладаємо в неї сир. Розтираємо виделкою. Всипаємо цукор, щоб легше було відразу і перемішати цукор, і розтерти сир.
Розбиваємо в миску яйце. Воно повинно бути не дуже холодним, тому краще дістати його з холодильника заздалегідь.


Просіваємо в миску борошно. Просіяти можна відразу з щіпкою солі.
Добре вимішуємо тісто. Якщо вважаєте, що тісто вийшло дуже липким, можна додати ще трохи борошна. Все залежить від сиру і від муки.
Посипаємо борошном стіл. Кладемо на стіл тісто. Вимішуємо руками. Тепер обома долоньками скачуємо тісто в тонку ковбаску.
Нарізаємо ножем на невеликі квадратики.


Кип’ятимо воду. Закип’ятити можна в чайнику, а потім вже налити в глибоку каструлю. Опускаємо в каструлю з киплячою водою наші майбутні галушки. Варимо, поки вони не спливуть на поверхню. Потім варимо ще хвилину.
Виловлюємо галушки з допомогою шумівки.
Розкладаємо на тарілочки. Мої діти обожнюють галушки з джемом. Думаю і вам сподобається.

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі