«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Листкове тісто без замішування і розкачування за 10 хвилин! Тепер вдома готую його тільки так: потрібно просто все змішати

Багато господинь не беруться за приготування листкового тіста, адже вважають, що це довга і нудна робота.

Звичайно, заміси його спочатку, розкачай, а потім накладай один шар, другий … Але все можна зробити набагато простіше, всього за 10 хвилин. Не віриш? Тоді швидше дивись рецепт. Джерело

Листкове тісто домашнього приготування

СКЛАДОВІ

200 г маргарину

1 яйце

100 мл сметани

350 г борошна

дрібка солі.
Приготування

Борошно розітри з з маргарином до дрібної крихти.

Відділи жовток від білка. Додай жовток до маргарину і борошна.

В останню чергу додаємо сметану. Якщо немає сметани, цілком підійде кефір.

Тепер заміси тісто. Воно повинно вийти еластичним і м’яким. Якщо тісто щільне, додай ще трохи сметани, а якщо липне до рук, то підсип трохи борошна. Відправ тісто в холодильник.

Отже, тісто готове. Тепер залишилося приготувати з нього свій кулінарний шедевр. Я, наприклад, люблю готувати язички з листкового тіста. Потрібно лише розкачати готове тісто, нарізати його на трикутники.

Окремо в мисочці збий білок, а в іншу ємність насип цукор. Вмочи трикутники в білок, потім в цукор. Уклади язички на деко і запікати до золотистої скоринки.

Смачного!

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі