«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Літній кабачковий суп з фрикадельками

Смачний дієтичний суп ніжної консистенції.

Суп з кабачків з фрикадельками — смачний дієтичний суп ніжної консистенції, який відмінно різноманітить ваш щоденний раціон. До речі, такий суп, як не можна краще підходить для дитячого харчування, для дітей від 2 років, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти:

Для фрикадельок:

200 г курячого філе
1,5 столової ложки манної крупи
30 г шинки з яловичини
1 жовток
40 г твердого сиру
за смаком солі
Для супу:

2 столові ложки оливкової олії
1 цибулина
1 морква
50 г червоного болгарського перцю
300 г кабачка
1,5 літра води або бульйону
150 г дрібних макаронів
за смаком солі і перцю
Приготування:

За допомогою блендера або м'ясорубки подрібнити куряче філе і шинку. Додати до отриманої маси жовток, манну крупу і натертий на дрібній тертці сир. Посолити і добре перемішати. З фаршу сформувати фрикадельки, розміром трохи менше волоського горіха. Викласти на тарілку, накрити плівкою і прибрати в холодильник.

Цибулю, моркву, кабачки, перець нарізати дрібними кубиками і спасерувати на олії у товстостінній каструлі. Овочі готувати на середньому вогні протягом 5-7 хвилин до м'якості. Залити водою або бульйоном, довести до кипіння і акуратно додати фрикадельки. Коли бульйон знову закипить, зменшити вогонь і варити протягом 5 хвилин.

Додати в суп макаронів, проварити ще 5-7 хвилин.

Готовий суп посолити і поперчити за смаком.

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі