Любите кабачки. але набридає їх довго смажити? Тоді цей рецепт саме для вас
Молоді кабачки нарізаємо брусочками довжиною близько 5 см. Розрізаємо невеликий кабачок уздовж на 6-8 частин.
Інгредієнти:
Кабачок — 600 г
Паприка солодка — 1 ч. л.
Сухий часник — 1 ч. л.
Рослинна олія — 1 ст. л.
Сіль — 1 ч. л.
Зелень — за смаком
Сир твердий — 20 г
Приготування:
Поливаємо 1 ст. л. рослинної олії і добре перемішуємо що б вона рівномірно покрила брусочки.
Посипаємо кабачки сіллю, паприкою, сухим меленим часником (свіжий не підійде) і додаємо трохи подрібненої зелені. Ще раз перемішуємо і викладаємо на деко або решітку для духовки.
Зверху посипаємо невеликою кількістю натертого твердого сиру. У мене пішло не більше 20 грамів.
Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин до отримання золотистої скоринки.
Подавати закуску до столу гарячою.