«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Любите кабачки. але набридає їх довго смажити? Тоді цей рецепт саме для вас

Цей рецепт просто знахідка для тих хто не любить їх смажити і може приготувати кабачки в духовці, за смаком, навіть краще смажених.

Молоді кабачки нарізаємо брусочками довжиною близько 5 см. Розрізаємо невеликий кабачок уздовж на 6-8 частин.

Інгредієнти:

Кабачок — 600 г
Паприка солодка — 1 ч. л.
Сухий часник — 1 ч. л.
Рослинна олія — 1 ст. л.
Сіль — 1 ч. л.
Зелень — за смаком
Сир твердий — 20 г
Приготування:

Поливаємо 1 ст. л. рослинної олії і добре перемішуємо що б вона рівномірно покрила брусочки.

Посипаємо кабачки сіллю, паприкою, сухим меленим часником (свіжий не підійде) і додаємо трохи подрібненої зелені. Ще раз перемішуємо і викладаємо на деко або решітку для духовки.

Зверху посипаємо невеликою кількістю натертого твердого сиру. У мене пішло не більше 20 грамів.

Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин до отримання золотистої скоринки.

Подавати закуску до столу гарячою.

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі