«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Мало тіста і багато начинки – ось секрет цього чудового сирника

Ви можете любити чизкейки, ватрушки й іншу випічку з сиру, але краківський сирник – це щось інше, особливе. Начинка у ласощі виходить неймовірно повітряною і легкою. Ніжне пісочне тісто відмінно доповнює її.

Мало тіста і багато начинки – ось секрет цього чудового сирника. Трохи повозитися з ним доведеться, але він того вартий. Неймовірно апетитний сніданок!

Cкладові:

✓ Сир 1 кг
✓ Яйце 1 шт.
✓ Яєчні білки 8 шт.
✓ Яєчний жовток 8 шт.
✓ Вершкове масло 225 г
✓ Цукрова пудра 375 г
✓ Ванілін 2 г
✓ Крохмаль 3 ст. л.
✓ Родзинки 100 г
✓ Пшеничне борошно 250 г
✓ Сіль 1 трісок.
Рецепт приготування:

125 г м’якого масла збийте з 125 г цукрової пудри. Додайте 1 яйце, ванілін, перемішайте. Просійте борошно. Замісіть тісто, а потім відправте його у холодильник на годину.

Відріжте трохи більше половини тіста і розкачати його в пласт. Викладіть його на деко, застелене пергаментом. Проколіть в декількох місцях виделкою. Поставте форму в холодильник на півгодини.

Після закінчення часу відправте основу в духовку, розігріту до 180 градусів, на 12-15 хвилин.

Приготуйте начинку. Перетріть сир через сито. Збийте його в блендері.

Потім збийте розм’якшене вершкове масло, що залишилось  з 200 г цукрової пудри.

Продовжуючи збивати, відправляйте по одному жовтки і по ложці сиру, поки не додасте всю масу.

Збийте яєчні білки з дрібкою солі. Додайте 50 г цукрової пудри і збивайте до щільної піни. Додайте підготовлений родзинки і крохмаль.


У сирну масу додайте яєчні білки, повільно перемішуючи.

Готовий корж викладіть у форму, поверх – сирну начинку.

Розкачайте тонко тісто. Наріжте його смужками і викладіть їх у вигляді решітки поверх начинки.

Поставте форму з сирником в розігріту до 180 градусів духовку на 50 хвилин. Вимкніть духовку, відкрийте дверцята і дайте сирнику постояти годину.

Подавайте смачний сирник до ароматного чаю або кави. Любителі солодкого захочуть полити сирник глазур’ю.  Дуже смачно!

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі