М’ясо для бутербродів: найкращий рецепт
Це м’ясо для бутербродів набагато краще ніж будь-яка ковбаса.
Нам знадобиться:
✓ м’ясо,
✓ часник,
✓ сіль,
✓ гірчиця (бажано зернами),
✓ перець,
✓ харчова плівка,
✓ папір для випічки,
✓ вогнетривкий посуд для духовки.
Рецепт приготування
Перше, що потрібно зробити, — замаринувати м’ясо. У мене це свинина.
Отже, маринуємо свинину гірчицею, сіллю, перцем, можна додати туди трішки меленого перцю чилі.
Розчавлюємо на м’ясо часник. Замотуємо м’ясо в харчову плівку і ставимо години на чотири в холодильник маринуватися.
Тепер беремося за паперові листи. Тут своя технологія.
Нам потрібно з пергаменту для випічки вирізати два листи так, щоб м’ясо покласти в серединку і зібрати кінці паперу зверху мішечком (як на манти збирають тісто).
Беремо один лист пергаменту, змочуємо його водою (можна просто в мийці розстелити і намочити).
Далі кладемо на середину цього мокрого листа м’ясо і збираємо кінці в вузлик.
Другий лист теж змочуємо водою і кладемо туди м’ясо. Знову збираємо кінці в вузлик.
Два листа паперу потрібно обов’язково!
Тепер кладемо м’ясо в папері в форму для випічки і накриваємо кришкою.
Запікаємо протягом години в духовці при 200 градусах.
Соус від м’яса теж дуже смачний, і його можна використовувати до гарніру.
А саме м’ясо виходить смачним і соковитим. А головне, натуральним, без добавок!
Смачного!
Будете пробувати готувати за цим рецептом?