М’ясо по-селянськи: бабуся навчила готувати м’ясо швидко і смачно! Це легкий і смачний рецепт
Кількість продуктів беріть на свій розсуд, але я зазвичай на 600 г свинини беру 1 столову ложку рідкого меду повну або трохи більше і 2 столових ложки гірчиці. Джерело
Продукти:
м’ясо
мед
гірчиця
сіль
перець
крапля олії для смаження.
Якщо м’ясо з холодильника, дайте йому трохи полежати при кімнатній температурі. Наріжте довільно і досить крупно. Сковорідку розігріти і злегка змастити олією.
М’ясо кладемо на розпечену сковороду і на сильному вогні обсмажуємо з обох сторін буквально по 1-2, щоб м’ясо «запечатати».
Тим часом готуємо «соус» з гірчиці, меду і солі.
Беремо французьку гірчицю, можна взяти і нашу звичайну.
Сковороду знімаємо з вогню і м’ясо добре змащуємо (прямо в сковороді) підготовленим соусом і ставимо в попередньо розігріту духовку на 20 хвилин при 160 градусах.
Смачного!