«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

М’ясо по-селянськи: бабуся навчила готувати м’ясо швидко і смачно! Це легкий і смачний рецепт

М’ясо по-селянськи: бабуся навчила готувати м’ясо швидко і смачно! Це легкий і смачний рецепт

Кількість продуктів беріть на свій розсуд, але я зазвичай на 600 г свинини беру 1 столову ложку рідкого меду повну або трохи більше і 2 столових ложки гірчиці. Джерело

Продукти:

м’ясо

мед

гірчиця

сіль

перець

крапля олії для смаження.

Якщо м’ясо з холодильника, дайте йому трохи полежати при кімнатній температурі. Наріжте довільно і досить крупно. Сковорідку розігріти і злегка змастити олією.

М’ясо кладемо на розпечену сковороду і на сильному вогні обсмажуємо з обох сторін буквально по 1-2, щоб м’ясо «запечатати».

Тим часом готуємо «соус» з гірчиці, меду і солі.

Беремо французьку гірчицю, можна взяти і нашу звичайну.

Сковороду знімаємо з вогню і м’ясо добре змащуємо (прямо в сковороді) підготовленим соусом і ставимо в попередньо розігріту духовку на 20 хвилин при 160 градусах.

Смачного!

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі