Можна їсти на ніч, хоч дві порції: низькокалорійний салат з курячої грудки і грейпфрута
Які тільки дивні поєднання продуктів не вигадують професійні кулінари і господині-любителі в холодних закусках! Сьогодні ми теж будемо робити свіжий, яскравий і неймовірно смачний салат з грейпфрутом і куркою, головною особливістю якого є легка кислинка, інформує Ukr.Media.
Якщо ви думали, що цитрусові та м'ясо птиці не поєднуються між собою — забудьте про це і порадуйте своїх близьких незвичайною пікантною закускою.
Цей салат — відмінний варіант для ланчу. Цитрус в страві сприяє зменшенню жирових відкладень, тонізує і зміцнює імунітет. Ну, а про курячу грудку і говорити нічого не потрібно.
Інгредієнти:
Куряча грудинка — 150 г
Грейпфрут або помело — 400 г
Горіхи кеш'ю — 30 г
Пармезан (можна інший твердий сир) — 50 г
Салат листовий — 100 г
Сіль — 1/4 ч. л.
Олія оливкова — 1 ст. л. (10 г)
Приготування:
Обсмажуємо куряче філе і нарізаємо шматочками.
Очищаємо грейпфрут або помело від шкірки і розбираємо на часточки, очищені від плівок.
Нариваємо крупно листя салату, сир нарізаємо тонкими пластинами.
Змішуємо курку, салат, помело або грейпфрут, сир і горіхи кеш'ю, заправляємо оливковою олією, солимо за смаком.
Приємного апетиту!