«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Набагато кращі, ніж радянські "Кис-кис": Рецепт вершкових ірисок від шеф-кухаря

Алекс Якутов, пекельний шеф реаліті Нового каналу, поділився рецептом, яким зможе скористатися кожен, передають Патріоти України.

Рецепт ірисок

Інгредієнти:

  • 200 г цукру
  • 415 г вершків 35%
  • 140 г глюкози (продається в кондитерських магазинах)
  • 90 г вершкового масла
  • 1 г морської солі

Приготування:

Зробіть суху карамель із цукру, розтопивши його на сковороді з товстим дном.

Зупиніть процес карамелізації, додавши олію, і акуратно влийте гарячі вершки та глюкозу в карамель. Дійте обережно, карамель буде виділяти бульбашки. Вливати вершки потрібно потроху, інтенсивно перемішуючи.

Знову нагрійте суміш до 120°C. Це займе приблизно 15 хвилин на середньому вогні. Періодично помішуйте.

Тепер перемішайте все блендером і вилийте суміш одразу в кондитерську рамку. Можна використовувати силіконову форму для вафель чи шоколаду.

Дайте охолонути і розріжте на цукерки. Смачного!

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі