Надзвичайно смачні помідори по-польськи. На заробітках навчилася готувати! Усі польки так готують! Минулого року пошкодувала, що вийшло так мало! Навіть свекруха тепер користується лише цим рецептом!
Приготуйте помідори за цим рецептом і ви не пошкодуєте! За зиму ви, з вашими родичами і друзями, гарантовано спустошите усі банки!
У стерелізовані 500 г банки (3 штуки) вкладаємо шарами:
1. Цибулю півкільцями
2. Петрушка + кріп + часник дрібно порізані
3. Помідори часточками – чергуємо до заповнення банки, але обов’язково верхнім шаром повинна йти цибуля.
4. Заливаємо киплячим маринадом (на 1 л окропу 3 ст ложки цукру і 1 ст ложка солі).
5. Додаємо 1 ст. ложку розчину олії і 1 ст ложку 9% оцту. Закручуємо банки, перевертаємо та закутуємо ковдрою до ранку.
Смачного!