Найкраща весняна ЗАКУСКА у Піст! ГOЛУБЧИКИ з морквою! Нереальний смак! Готуються супершвидко! Залив маринадом і готово! Чоловік їсть і нахвалює! Навіть свекруха у захваті!
Закусочні голубці з морквою – смачна пісна страва. Святкова овочева закуска готовится просто, підвіщує імунітет и спріяє схуднення. Рецепт Приготування голубців з Моркви, покроковий опис з порадує.
Інгредієнті
Капуста свіжа 1 шт.
Морква 7 шт.
Часник 2 головки
Петрушка 1 пучок
маринад:
Вода 1 л.
Цукор 1 стакан 250 м
Оцет 9% 1 стакан
Олія 500 мл.
Сіль 2 ст. л.
Рецепт Приготування закусочних голубців з моркви
З капусти вірізаті тверду серединку, відваріти в киплячій підсоленій воді 5 хвилин. Дістати з води и розібрати на листки, як на голубці. Товсту частину листків відрізати.
Моркву натерти на великій тертці, петрушку та часник дрібно порізаті.
Змішати начинку и закрутити голубці у вигляді трикутничків невеликого розміру.
На дно покласти лавровий лист, чорний перець горошком, духмяний перець горошком.
Скласти голубці у каструлю. Закіп’ятити маринад и залити голубці. Накрити кришкою и залишити щоб голубці охолонули. Поставити закусочні голубці у холодильник на 4 дні. Чим довше стояти голубці у холодильнику тим смачніші.