Найкращий і найпростіший рецепт пиріжків з усіх, які я бачила. Тітка з Прикарпаття поділилася своїм коронним рецептом. ЇЇ пиріжки звeли мене з pозуму!
Простий і дуже швидкий рецепт приготування пиріжків в духовці повідала мені моя тітка. Приготувати пиріжки на раз-два-три для неї зовсім не проблема завдяки цьому рецепту. Джерело
Готуємо пиріжки з солоним сиром швидко і дуже смачно.
Всього 30 хвилин на приготування і на вашому столі запашна домашня випічка.
Золото, а не рецепт!
Складові
✓ 200 мілілітрів кефіру;
✓ 4 склянки борошна;
✓ чайна ложка соди;
✓ 3 яйця;
✓ 100 грам сиру,
✓ 50 грам зелені кропу;
✓ сіль – половина чайної ложки.
Рецепт приготування
Соду гасимо кефіром і змішуємо з 2 яйцями. Солимо, додаємо борошно.
Замішуємо тісто. Готове тісто скачуємо в ковбаску, ріжемо на рівні частини і розгортаємо їх в коржики товщиною в 0,5 сантиметра.
Сир розім’яти змішати з відвареним яйцем і дрібно рубаним кропом. Масу солимо і добре перемішуємо.
Готову начинку викладаємо по центру коржів, формуємо пиріжки і укладаємо їх швом вниз на деко, вистелене пергаментним папером. Змащуємо пиріжки жовтком.
Випікаємо в духовці при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин.
Готовим пиріжкам даємо трохи охолонути і подаємо до столу на радість усім.
Начинкою для цих пиріжків може стати не тільки сир з яйцем, але якщо вже зайшла мова про швидкість, то така начинка найшвидша.
Смачного!