Найсмачніші домашні рогалики з безе, які тануть у роті!
Мої діти їх просто обожнюють!
Складові:
Для тіста:
1,5 ст. борошна
100 гр. маргарину
2 жовтки
50 гр. сметани
0.5 чай. ложки соди гашеної
Для крему:
2 білки
0,5 ст. цукру
трохи ванілі
приготування:
Натираємо маргарин на тертці, додаємо борошно, жовтки, сметану і гашену соду.
Замішуємо тісто.
Збuваємо білки поступово додаючи цукор до піків.
Розкачуємо частинами і розрізаємо на трикутники.
Змащуємо білком і скручуємо в трубочку .
Випікаємо при 200 С протягом 15-20 хвилин, не до зарум’яніня.
Притрушуємо пудрою.
Смачного!