«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Найсмачніший рецепт печінки у спеціальному маринаді! Печінка виходить м’якою, соковитою, ніжною!

Такого ви точно не пробували!

СКЛАДОВІ

600 г яловичої печінки

1 яйце

3 зубчики часнику

1 ч. л. цукру

1 ч. л. солі (без гірки)

0,5 ч. л. соди

1 цибулина

олія для смаження

борошно кукурудзяне для панірування

Приготування

Печінку вимий, обсуши, видали плівку і наріж великими шматочками.

Приготуй маринад: в мисці збий яйце з сіллю, цукром, содою і часником, пропущеним через прес.

Залий отриманою сумішшю шматочки печінки і залиш маринуватися в холодильнику приблизно на 2 години, можна також залишити на всю ніч.

Очищену і нарізану півкільцями цибулину підсмаж в невеликій кількості олії. Виклади на тарілку.

Обваляй кожен промаринований шматочок печінки в кукурудзяній муці і виклади на розігріту сковороду, в якій смажив цибулю. Підлий трохи олії і обсмажити з обох боків до золотистої скоринки (по 3 хвилини на кожну сторону).

Коли печінка рівномірно підрум’яниться, посип її смаженою цибулею, перемішай, накрий кришкою і потримай на повільному вогні ще хвилин 5.

Готовність перевір, розрізавши шматочок. Якщо всередині немає рожевого – готово!

Кожен шматочок тане в роті, м’який, ніжний, ароматний, з неповторною хрусткою скоринкою …

Це найвдаліший рецепт смаженої печінки з усіх, що я пробувала!

Приготуй цю шикарну печінку – не пошкодуєш!

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі