Намазка на хліб за 2 хвилини. Закуска підходить до будь-якої страви
Звичайні домашні намазки на хліб найчастіше робляться в якості швидкого перекушування. Ми ж все за пару хвилин приготуємо просту, але більш цікаву намазку з додаванням консервованого тунця і плавленого сиру. У цьому варіанті закуска буде підходити вже майже до будь-якої страви.
З продуктів нам знадобиться 2 варені яйця, 250 грамів плавленого сиру, банку консервованого тунця у власному соку, три столові ложки майонезу, сіль і чорний перець. Зі спеціями можна сміливо експериментувати, з досвіду до такої намазки також підходить гострий перець чилі.
Намазка дійсно вдало підійде практично до будь-якої страви, але ми будемо робити її відразу на хрусткі, тільки що підсмажені грінки. Просто обсмажити на сковороді скибочки батона і з обох сторін натріть кожен шматочок часником – основа для закуски вже готова.
Тепер пропускаємо через крупну тертку в глибоку миску два варених яйця і плавлений сир. Туди ж кладемо тунця, додаємо майонез, спеції і перемішуємо. Залишилося тільки акуратно нанести намазку на грінки і можна подавати до столу.
Цю намазку зовсім не обов’язково подавати з грінками. Спробуйте зробити її в окремій мисці й поставити поруч з гарніром з відвареної картоплі, це також дуже вдале поєднання.