Натуральний домашній кетчуп, який не поступається магазинному
Ось рецепт простого, натурального і, головне, смачного кетчупу, який у вас будуть випрошувати всі гості.
Розпочався сезон шашликів. Але тепер не обов’язково їсти магазинний кетчуп, зроблений з незрозуміло чого, інформує Ukr.Media.
Вам знадобиться:
3 кг помідорів;
500 г яблук;
250 г цибулі;
50 г яблучного оцту;
1,5 столові ложки солі;
1,5 склянки цукру;
чорний перець за смаком;
часник за смаком.
Очистіть помідори і яблука. Зробіть те ж саме з цибулею. Поріжте кубиками і тушкуйте до готовності.
Потім подрібніть і уварюйте до бажаної густини близько години. Додайте сіль, цукор, перець і яблучний оцет.