«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Не жирні, смачні та соковиті тюфтелі з рисом у духовці. Неодмінно сподобаються вашим дітям

Дуже корисні і смачні тюфтельки! Рідніпроситимуть добавки! Тефтелі – це проста домашня страва, улюблена всіма з дитинства! Запікання в духовці робить їх ще більш корисними, смачними і простими в приготуванні, а томатний соус робить їх смак більш багатим і збалансованим! Пропоную сьогодні приготувати таку улюблену всіма страву за цим рецептом)

Тюфтелі з рисом – унікальна страва, яка відмінно підійде до вашого повсякденного столу. Особливо такі тюфтельки сподобаються вашим дітям, готуються вони просто і швидко. Тюфтелі виходять соковиті і не жирні, так як готувати їх ми будемо в духовці. Для тюфтелей знадобляться прості продукти, тому страва відмінно впишеться в повсякденне меню.

Необхідні продукти для тюфтелей:

500 грам фаршу
1 склянка рису
1 цибулина
3 зубчики часнику
1 куряче яйце
сіль, перець за смаком
для заливки

4 склянки води
2 столові ложки пшеничного борошна
1 цибулина
1 морква
1 чайна ложка томатної пасти з гіркою
сіль, перець, спеції, лавровий лист
рослинна олія
Починаємо приготування

Очищаємо цибулю та нарізаємо дрібними шматочками. Очищений часник пропускаємо через прес. Рис відварюємо до напівготовності.

У готовий фарш додаємо цибулю і часник. Туди ж кладемо рис, куряче яйце, додаємо сіль і перець. Все перемішуємо руками до однорідної маси.

Беремо форму для випічки і промазуємо олією. З фаршу формуємо тюфтелі, робимо це мокрими руками, щоб фарш не прилипав.

Читайте також: Деруни по-особливому. Смакували сьогодні з чоловіком дерунами за цим рецептом. Ну дуууууууууже смачно!

Підготовлені тюфтельки відкладаємо в сторону.

Цибулю очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. Очищену моркву натираємо на тертці. Викладаємо на сковороду цибулю, обсмажуємо її 1-2 хвилини і додаємо моркву. Тушкуємо ще кілька хвилин до м’якого стану. У обсмажені овочі додаємо томатну пасту, перемішуємо і тушкуємо ще 1 хвилину.

Потім всипаємо борошно пшеничне і перемішуємо. Обсмажуємо все разом 30 секунд. Після цього вливаємо по чуть-чуть воду і добре перемішуємо. Заливку доводимо до кипіння, додаємо сіль, перець, лавровий лист і спеції. Все перемішуємо.

Отриману заливку виливаємо на тюфтельки.

Заготівлю ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів і випікаємо протягом 30 хвилин. А потім перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.

Смачного!

За матеріалами.

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі