«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Неймовірне поєднання смаків, пригoлoмшливий вигляд: “Мідний вершник”. Жоден гість не залишиться байдужим

Торт “Мідний вершник”

Тісто 1:

2 яйця,
1 скл. цукру,
2 ст. ложки меду,
100 г масла чи маргарину,
1,5 ч. ложки соди (погасити оцтом),
борошно (скільки вбере тісто).  Джерело

Тісто 2:

3 яйця,
1 ч. ложка амоняку,
250 г цукру,
250 г сметани,
250 г сухого маку перемеленого,
250 г борошна.
Крем:

500 г масла,
500 г вареного згущеного молока.
Форма 25Х35 см.
ДТісто 1:

всі інгредієнти (крім борошна) розігріти на водяній бані, дати вистинути. Потім замісити ніжне тісто, як на вареники. Покласти у холод на 1 год. Поділити на 6 частин, тонко розкотити, випекти до зарумянінння (десь по 4–5 хв). Печеться швидко!

Тісто 2:

збити яйця з цукром, додати сметану, амоняк, мак, борошно. Виходить тісто як густа сметана. Пекти при 170–180 О десь 15 хв, перевірити зубочисткою. Коли охолоне, розрізати навпіл.

Крем:

збити окремо згущене молоко і масло, потім по ложці додавати молоко в збите масло.

Зібрати торт:

2 медові коржі, маковий корж, 2 медові коржі, маковий корж, 2 медові коржі. Кожен перемазати кремом. Поставити мінімум на ніч у холодильник.

Рецептом поділилася Святлана Сорока

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі