Неймовірний спосіб зварити буряк за 7 хвилин – господині в захваті
Цим способом овоч вариться найшвидше. Не знадобиться ні каструля, ні плита, ні вода. Не потрібно спостерігати за закипанням, зменшувати вогонь. Буряк, приготовлений в мікрохвильовій печі, зовні нічим не відрізняється від овоча, приготованого на плиті.
Для цього вам знадобиться:
буряк;
рукав для запікання;
глибокий посуд;
мікрохвильовка.
Як правильно приготувати буряк в мікрохвильовці:
Ретельно вимийте буряк від бруду;
Ножем або виделкою зробіть глибокі надрізи в ньому.
Покладіть буряк у рукав для запікання і додайте в нього 30 мл води. Після укладання пакет потрібно щільно зав’язати і зробити в ньому декілька проколів. Покласти пакет у тарілку і помісти у мікрохвильовку.
Встановити на кухонному приладі потужність 800-900 Вт, та таймер на 7 хвилин.
Після закінчення часу на мікрохвильовці – достаємо буряк і заліваємо холодною водою (тоді дуже легко знімається шкірка).
Цим способом продукт вариться всього за 7 хвилин. Якщо прилад не надто потужний, необхідно просто збільшити час варіння.