«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Неймовірно смачні відбивні з баклажанів: готуються швидко і просто

Страва м’яка всередині та з хрусткою скоринкою зовні.

Це найпростіший рецепт баклажанів, інформує Ukr.Media.

Якщо ви любите баклажани, але рулетики з усілякими начинками та овочеві рагу вам вже приїлися, пропонуємо приготувати відбивні.

Весь процес неймовірно простий і досить швидкий. Відбивні виходять смачними та поживними. Якщо такі відбивні доповнити соковитим овочевим салатом і яким-небудь соусом, то вони послужать повноцінною стравою.

Для приготування «відбивних» найкраще підходять круглі баклажани з ніжною м’якоттю. Вони не містять гіркоти і їх не потрібно попередньо вимочувати. Отже, приступимо!

Інгредієнти:

Баклажан — 2 шт.
Яйця — 3 шт.
Борошно
Панірувальні сухарі
Сіль
Перець
Соняшникова олія

Приготування:

Баклажани очищаємо від шкірки та нарізаємо на тонкі скибочки. Для цього можна використовувати спеціальну терку.
Солимо і залишаємо на 10 хвилин, щоб баклажани пустили сік.
Злегка відбиваємо кожний шматочок баклажан.
В окремій мисці збиваємо яйця, солимо і перчимо.
Кожен шматочок обвалюємо спочатку в борошні, потім в яйці та панірувальних сухарях.
Викладаємо на розігріту сковороду з соняшниковою олією.
Обсмажуємо з двох сторін до рум’яної скоринки. Викладаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.
Страва готова. Подаю краще із соусом. Смачного!

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі