«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Неймовірно смачний паштет “Великодній”. Найкращий рецепт від свекрухи, печу його щоразу на свята.Смакота неймовірна. Цей смак і аромат не зрівняється з жодним магазинним

Неймовірно смачний паштет “Великодній”. Найкращий рецепт від свекрухи, печу його щоразу на свята.

Смакота неймовірна. Цей смак і аромат не зрівняється з жодним магазинним. Джерело

Інгредієнти:

½ кг свинячої лопатки,

½ кг яловичини

½ кг курячої печінки (можна з індички)

1 велика морква

1 корінь петрушки,

1 цибулина,

1/4 селери,

5 шт. духмяного перцю,

1 чайна ложка чорного меленого перцю

3 шт лаврового листу,

1 чайна ложка солі або 1 кубик овочевого бульйону (для приготування м’яса)

1 шматок хліба

2 яйця

2 зубчика часнику

сіль, білий перець та мускатний горіх на смак

петрушка (половина пучка).

Приготування

Покласти яловичину в широку каструлю, налити приблизно 1,5 літра води, додати 1 чайну ложку солі, перець, духмяний перець і лавровий лист, варити 15 хвилин. Після цього додайте нарізану свинину і варіть ще 15 хвилин. Після цього додайте всі овочі, готуйте ще півгодини. М’ясо повинно бути м’яким. Протягом останніх 15 хвилин додайте очищену печінку.

Нічого не витягуючи з каструлі, охолоджуємо все разом (я залишаю на всю ніч на балконі), і тільки тоді ми витягаємо всі приготовані інгредієнти. У рідині, що залишилася від приготування, замочіть нарізаний хліб, відіжміть. Двічі перемелюємо усі види м’яса, печінку, овочі, прянощі, часник і хліб, додаємо яйця, нарізану петрушку, приправляємо відповідно до смакових уподобань із білим перцем, сіллю та мускатним горіхом. Масу ретельно відбиваємо, поки маса не буде гладкою. Маса повинна мати однакову структуру.

До 2 довгих форм для випічки(змастити олією) покласти м’ясну масу і випікати в духовці протягом 90 хвилин при 160 градусах. Охолоджуємось у формі. Паштет можна нарізати товстими скибочками і подавати з соусом з журавлини, або просто їсти з хлібом.

Смачного!

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі