«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Неймовірно смачний пляцок “Ранкова роса”

Інгредієнти:
маргарин 200 г.

цукор 150 г.

яйця курячі 3 шт.

сметана 150 г.

молоко 3 ст.ложки

борошно пшеничне 300 г.

розпушувач тіста 10 г.

какао 2 ст.ложки

Для кульок:

сир кисломолочний 200 г.

цукор 3 ст.ложки

жовтки яєчні 1 шт.

стружка кокосова 5-6 ст.ложки

Крем:

молоко 2 склянки

яйця курячі 1 шт.

цукор 150 г.

борошно 2 ст.ложки

цукор ванільний

Приготування:
Сир, цукор, жовток і кокосову стружку добре розтерти. З отриманої маси зробити кульки, розміром з волоський горіх. Прибрати їх в морозильну камеру на 30 хвилин.

М’який маргарин розтерти з цукром. Додати яйця і білок, що залишився, добре збити Потім влити сметану, молоко, борошно і розпушувач, добре перемішати. У змащену маслом форму викласти половину тіста. У другу половину тіста покласти 2 ст ложки какао, перемішати і викласти по верх білого тіста. Дістати кульки з морозильної камери і втиснути в тісто.

Випікати в духовці 35 — 40 хвилин при температурі 180 градусів.

Для заварного крему збити яйце з цукром і ваніллю, додати борошно. Влити 2 склянки молока і поставити на вогонь, помішуючи віночком. Довести до загустіння крему. На остиглий пиріг викласти заварний крем і обсипати порошком какао. Смачного!

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі