«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Німецький яблучний пиріг

Ми підготували для вас рецепт смачного пирога з яблук. Доступна і швидка в приготуванні випічка навіть для початківця кулінара. Сміливо беріться за справу!

Складові

Для тіста:

✓ 1,5 скл. борошна

✓ 100 г маргарину

✓ 50 г сметани

✓ 2 ст. л. цукрового піску

✓ 1 жовток

✓ ¼ ст. л. соди

Для сирного шару:

✓ 250 г м’якого сиру

✓ 1/3 скл. цукру

✓ 1 жовток

✓ ванілін

Для яблучного шару:

✓ 4-5 середніх яблук

✓ кориця

Для безе:

✓ 2 білки від великих яєць

Рецепт приготування
Змішати жовток, цукор, розтоплений вершковий маргарин, сметану, розпушувач.

Додаємо борошно, замішуємо м’яке пісочне тісто.

Розподіляємо тісто за формою, роблячи бортики, наколюємо виделкою.

Сир розтираємо з цукром, жовтком, ваніліном, згущеним молоком (за бажанням) і розподіляємо сирну масу поверх тіста.

Яблука нарізаємо на тонкі скибочки і рівномірно викладаємо поверх сирного шару, обсипаємо корицею.

Випікаємо 25-30 хвилин в розігрітій духовці до 180 С.

Збиваємо білки, з краплею лимонного соку, поступово додаємо цукор до щільних стійких піків на повільній швидкості міксера.

Викладаємо білкову масу поверх готового пирога і випікаємо ще 10 або 15 хвилин при температурі 170 °.

Даємо охолонути і подаємо.

Приємного чаювання!

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі