Ніжні бабусині сирники практично з нічого, без борошна і яєць. Смачний рецепт, який завжди виручає
Сьогодні ми поділимося з вами особливим рецептом. Він стане в нагоді, коли в холодильнику не залишилося практично нічого, а ваші рідні терміново захотіли саме сирників! Джерело
СКЛАДОВІ
4-5 ст. л. манної крупи
2 ст. л. цукру
400 г сиру
рослинна олія
сіль.
Якщо хочете, можете додати в тісто цукати, родзинки або дрібно нарізані фініки. У кожній родині свої кулінарні традиції і варіанти того, як приготувати смачні сирники з манкою.
Приготування
Змішайте сир, цукор і манну крупу. Пам’ятайте, що якщо сир занадто рідкий, можна додати побільше манки. Якщо ж він грудкуватих і сухий – варто додати трохи молока, води або кефіру. Нехай тісто трохи настоїться.
Замішуємо тісто і постарайтеся, щоб воно вийшло липке і пухке.
Тепер справа за малим. Сформуйте з тіста кульки, злегка обваляйте їх в борошні. Розмір кульок залежить від того, наскільки великі сирники ви любите. Якщо готуєте їх своєму малюкові – старайтеся робити їх трохи меншими.
Примніть кульки рукою, щоб вийшов млинець в формі тарілочки.
Розігрійте сковорідку і налийте в неї олії. Зменшіть вогонь до середнього і починайте обсмажувати сирники.
Такі сирники дуже добре йдуть з варенням, згущеним молоком або сметаною. Це ідеальний сніданок для всієї родини.
Сирники, що залишилися після сніданку, можна покласти в холодильник і розігріти ввечері, хоча багато хто воліє їсти їх холодними.
Смачного!