«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Ніжні бабусині сирники практично з нічого, без борошна і яєць. Смачний рецепт, який завжди виручає

Кожна господиня робить сирники по-своєму.

Сьогодні ми поділимося з вами особливим рецептом. Він стане в нагоді, коли в холодильнику не залишилося практично нічого, а ваші рідні терміново захотіли саме сирників! Джерело

СКЛАДОВІ

4-5 ст. л. манної крупи

2 ст. л. цукру

400 г сиру

рослинна олія

сіль.

Якщо хочете, можете додати в тісто цукати, родзинки або дрібно нарізані фініки. У кожній родині свої кулінарні традиції і варіанти того, як приготувати смачні сирники з манкою.

Приготування

Змішайте сир, цукор і манну крупу. Пам’ятайте, що якщо сир занадто рідкий, можна додати побільше манки. Якщо ж він грудкуватих і сухий – варто додати трохи молока, води або кефіру. Нехай тісто трохи настоїться.

Замішуємо тісто і постарайтеся, щоб воно вийшло липке і пухке.

Тепер справа за малим. Сформуйте з тіста кульки, злегка обваляйте їх в борошні. Розмір кульок залежить від того, наскільки великі сирники ви любите. Якщо готуєте їх своєму малюкові – старайтеся робити їх трохи меншими.

Примніть кульки рукою, щоб вийшов млинець в формі тарілочки.

Розігрійте сковорідку і налийте в неї олії. Зменшіть вогонь до середнього і починайте обсмажувати сирники.

Такі сирники дуже добре йдуть з варенням, згущеним молоком або сметаною. Це ідеальний сніданок для всієї родини.

Сирники, що залишилися після сніданку, можна покласти в холодильник і розігріти ввечері, хоча багато хто воліє їсти їх холодними.

Смачного!

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі