«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Обов’язково приготуйте такі картопляні палички з сиром, вони дуже смачні

Влітку на сніданок готую такі картопляні палички.

Картопляні палички з сиром — проста страва, яка користується великою популярністю у початківців кулінарів. Але і при підготовці святкового столу про цей дивовижний рецепт не можна забувати, адже палички виходять апетитними і ніжними, а зусиль і часу для приготування вимагають зовсім небагато.

І сьогодні ми розповімо, як приготувати цю чудову закуску, яка підходить і до перших страв на кшталт супу чи борщу, і навіть до пива. Причому палички смачні і в гарячому, і в холодному вигляді.

Картопляні палички
СКЛАДОВІ
5-6 картоплин
100-120 г бекону
200 г твердого сиру
1 ст. л. сметани
рослинна олія, петрушка, чорний мелений перець, сіль за смаком
ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ПАНІРУВАННЯ
2 яйця
трохи борошна і панірувальних сухарів
ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ СОУСУ
200 г сметани
2-3 зубчики часнику
ПРИГОТУВАННЯ
Картоплю очисти і відвари до готовності, подрібни в однорідну масу.
Бекон дрібно порізати ножем.
Дрібно порізати петрушку.
Додай подрібнений бекон і петрушку, а також сметану в картоплю. Посолити, поперчити і добре перемішати масу.
Тепер наріж сир смужками 5-6 сантиметрів в довжину.
Сформуй з картопляної маси округлі коржі, поклади в середину смужки сиру і зроби коржі у формі довгастої ковбаски.
Отримані ковбаски спочатку обваляй в борошні.
Потім вмочи у збите яйце. І знову обваляй в панірувальних сухарях.
Тепер обсмажити палички у великій кількості гарячої олії.
Залишилося приготувати соус. Змішай сметану, залишки порізаної петрушки, подрібнений часник, сіль і перець в одній посудині. Не забудь посолити і добре перемішати. Смачного!  
Така апетитна краса заслуговує хоч одного разу опинитися на твоєму обідньому столі. Обов’язково приготуй, і відразу зрозумієш, чому це смакота така популярна в усьому світі, нехай і в різних варіаціях.

Спробуєте приготувати такі картопляні палички? 

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі