«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Особливі кабачки з начинкою — улюблена страва до літнього столу

Виходить дуже смачно. До того ж швидко і просто — все як ми любимо!

Сьогодні знову кабачки. Пропонуємо давно забутий рецепт, правда трохи вдосконалений, інформує Ukr.Media.

Кабачки в духовці цілком можна віднести до розряду дієтичних закусок, тому що готуються вони практично без олії. Але овоч в чистому вигляді навряд чи порадує вас розкішним смаком. Щоб добитися ідеальної гармонії, знадобиться ще декілька інгредієнтів. В результаті вийде таке смакота, що рідні не тільки пальчики оближуть, а й тарілки.

Поспішаємо поділитися цим рецептом і з вами!

Інгредієнти:

Кабачки — 2 шт.
Цибуля — 1 шт.
Морква — 0,5 шт.
Сир — 100 г
Часник — 2 зуб.
Кріп — за смаком
Сметана — 1 ст. л.
Майонез — 1 ст. л.
Сіль
Приготування:

Кабачки ріжемо кружальцями по 5-7 мм завтовшки. Якщо молодий кабачок, то нарізати його потрібно разом з шкіркою.
У мисці з’єднуємо дрібно нарізану цибулю, натерту на дрібній тертці моркву, подрібнений кріп, сир, часник, сметану і трохи майонезу. Перемішуємо.
Кружечки кабачків викладаємо на деко. Можна використовувати силіконовий килимок. Можна викласти відразу на деко, але тоді його треба заздалегідь змастити рослинною олією.
Кабачки солимо. І викладаємо на кожен кружечок підготовлену начинку. Дуже доречна тут цибуля — вона залишається злегка хрусткою. Якщо ви її не любите — просто можна не додавати — буде не гірше.
Ставимо деко в розігріту до 180°C духовку на 20 хвилин.
Ось така апетитна закуска виходить. Смачна і в гарячому, і в холодному вигляді. Всім приємного апетиту!
 

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі