«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Овoчеве асоpті на зиму – пеpевірений pецепт кoнсервації. І смaчно, і кpасиво!

Перевірений роками рецепт консервації. Асорті з овочів на зиму.

Інгредієнти: 

огірки,

помідори,

капуста,

цвітна капуста,

морква,

кабачки,

ріпчаста цибуля,

зелень,

приправи,

оцет.

 

Приготування:

Готуємо ріпчасту цибулю, помідори, цвітну капусту, огірки, моркву, кабачки і т. д., зелень (кріп, лист ч / смородини, хрін, часнику не шкодувати), приправи (лавр. лист, чорний перець горошком).

Кладемо все на око в простерилізовані банки.

Потім заливаємо банки з овочами крутим окропом і залишаємо охолонути, до теплого стану.

Готуємо розсіл:

на 6 л. води кладемо 8 ст. л. солі, 15 ст. л. цукру і закип’ятити.

Тепер коли банки охолонуть, зливаємо воду і відразу ж заливаємо киплячим розсолом, додаємо в кожну банку (3-х літрову) 4 ст.л. оцту 9% і закриваємо.

Зберігаємо овочеве асорті при кімнатній температурі.

Вдалого приготування!

Джерело

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі