«На що ти розраховуєш, те і знайдеш» ©

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС

Авторизація

Авторизуйтеся

Овочі, запечені в маринаді: фантастично смачно

Запечені овочі – ідеальна страва для пікніка чи на святковий стіл. Але і до звичайного столу теж підійде, бо є надзвичайно смачною.

Запечені овочі виходять просто божественно смачними. І завжди з’їдаються повністю, скільки б ви їх не приготували.

Овочі в духовці самі по собі смачні, але з нашим маринадом вони виходять приголомшливими.

Необхідні інгредієнти:

1 болгарський перець
1 кабачок
1 баклажан
1 цибулина
3 зубчики часнику
1 столова ложка оцту 9%
2 столові ложки соєвого соусу
4 столові ложки рослинної олії
Починаємо приготування:

Часник очищаємо і видавлюємо в миску через прес . Туди ж додаємо рослинну олію, оцет і соєвий соус.


Все ретельно перемішуємо. Всі підготовлені овочі ретельно промиваємо і очищаємо. А потім нарізаємо великими шматочками і перекладаємо в миску.

Заливаємо їх маринадом і добре перемішуємо руками, намагаючись трохи вдавлювати маринад в овочі.

Миску накриваємо кришкою або затягуємо харчовою плівкою і залишаємо овочі маринуватися на 1 годину.

Деко накриваємо пергаментним папером і викладаємо на нього мариновані овочі.

Розігріваємо духовку до 180 градусів і ставимо випікатися заготовку на 20-30 хвилин.

Готові овочі дістаємо з духовки, перекладаємо на тарілку і подаємо до столу. Смачного!

ВСЕ БУДЕ ЛЮКС
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі